Hämtar information

Hvilken bilforsikring skal du vælge?

Hvis du er usikker på, hvilken type bilforsikring du skal vælge, kan du læse om de forskellige bilforsikringer nedenfor. Vælg den bilforsikring, der bedst passer til dine behov. Du kan altid supplere din Nissan Forsikring med en tilvalgsdækning for ekstra sikkerhed.

  • Kasko bilforsikring er en af de mest almindelige bilforsikringer i Danmark. Hvis du har lån eller anden pant i bilen, vil långiver ofte kræve, at du som minimum har en bilforsikring med kaskodækning på din bil. Læs mere om Kasko.
  • Del-kasko dækker skader på bilen som følge af brand og tyveri samt retshjælp og redningshjælp i udlandet. Vores Del-kasko bilforsikring dækker ikke de skader, du selv er skyld i, og denne bilforsikring bruges oftest til lidt ældre biler med en lav salgsværdi. Læs mere om Del-kasko
  • Ansvarsforsikring er lovpligtigt i Danmark. Den er nødvendig, hvis du f.eks. skulle påkøre en cyklist, for så dækker ansvarsforsikringen skaderne på både cyklisten og cyklen – ansvarsforsikringen dækker dog ikke skader på din egen bil. Læs mere om Ansvarsforsikring.

Vi hjælper dig

Har du spørgsmål? Ring eller skriv en besked, så hjælper vi dig.

Vill du bli uppringd?